Restaurangen – 2021

Premiär för kvällsöppet – fredag 18 juni kl. 17:30

Regler pga Corona / Covid-19.

Följande regler gäller för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner.

Tillsammans hjälps vi åt för att kunna njuta av sommaren så säkert som möjligt, både för våra gäster och inte minst för vår personal. 

Bokningar

I år har vi inte 2 sittningar som tidigare år. Utan man kan boka när man önskar från 17:30. Detta för att förhindra kö vid sittningarna och även minska trängseln. 
Man har bordet i 2 timmar, så bordet kan vara bokat efter eller innan beroende på vilken tid man bokar. Vi kan tyvärr inte ta emot bokningar via email utan bara på telefon 044-22 53 53.

Större sällskap

Vi har minskat antal bord i serveringen och som mest har vi plats för 4 personer/ bord. Vi kommer INTE dra ihop några bord eller flytta några stolar. Utan möblemanget står där vi placerat det. Vänligen respektera det. Är ni större sällskap kommer ni delas upp på flera bord, i närheten om det är möjligt. 

Håll avstånd

Vi vill att alla håller avstånd till varandra och tänker på det när man rör sig bland borden. 

Betalning

Vi vill inte att det ska vara en klunga framför boden, utan vi föredrar betalning vid bordet eller att 1 person från sällskapet går fram och betalar. Vi kommer inte ha möjlighet att splitta/dela några notor, men delar gärna ut kvittokopior så ni kan dela upp det själva.

Det kommer finnas handsprit utplacerat på olika ställen, använd gärna den. 

Minskad meny och take away

Vi har minskat vår meny denna sommar och kommer att erbjuda takeaway från hela menyn. Se vilka rätter vi serverar på vår hemsida under meny.

// Jesper med personal

Säsongspremiär för kvällsöppet – fredagen 18 juni kl. 17:30